Чисти обвивам придържам обвивам дистрибутор

Чисти обвивам придържам обвивам дистрибутор

Шенжен Chengxing опаковане & материал Ко, ООД е един от най-добрите pvc придържам филм производители, добре дошли да внасят евтини pvc прозрачно фолио от нашата фабрика. Кратки данни материал: LLDPE тип: опъвам филм използване: опаковки филм функция: влага доказателство твърдост: мек обработка тип: Кастинг...

Чат сега

Информация за продукта

Тема:

Може да се използва в микровълнови печки и хладилници: придържам обвивка не стопи или скъсване при екстремни температури. Замразени храни, увити в полиетилен може да бъде незабавно размразила или претоплят в микровълнова фурна.

Лесен за използване: PE придържам обвивам сцепление пломби всяка повърхност, включително плочи, стъклени или керамични съдове. Поради масово еластичността на филма е лесно да се простират и запечата всички хранителни контейнери.

Запази пресни продукти хидратиран: PE придържам обвивка е правилният газове и водна пара предаване курс да забави дишането на плодове и зеленчуци за предотвратяване на дехидратация.

Поддържане свежестта и поддържане на вкуса на пресни храни: PE ПРИДЪРЖАМ ОПАКОВАЙТЕ е като втория слой на кожната бариера, която се простира на годност на прясна храна. Той държи влага в храната, като същевременно се запази свеж вкус и цвят.

Засилено дисплей: PE придържам обвивам експонати висока прозрачност и лъскав външен вид в своите филми. Това помага да се подобри визуално представяне на храната. М опаковка прави храната изглежда свежо и осигурява най-добрите търсят продукти.

Хигиена: Осигурява стерилни и хигиенни бариера за предотвратяване на храните миризми и бактерии. Уверете се, че микровълновата или хладилник не издавам и защита на храна от почистване.

Един чифт:LLDPE ясно обвивам стреч фолио Следваща:LLDPE свиване обвивам предоставят А сигурна обвивка за защита на стоки

Запитване