Високо качество придържам обвивам доставчик

Високо качество придържам обвивам доставчик

Шенжен Chengxing опаковане & материал Ко, ООД е един от най-добрите pvc придържам филм производители, добре дошли да внасят евтини pvc прозрачно фолио от нашата фабрика. Кратки данни материал: LLDPE тип: опъвам филм използване: опаковки филм функция: влага доказателство твърдост: мек обработка тип: Кастинг...

Чат сега

Информация за продукта

Произведение име: придържам филм

Марка: Chenxing

Материал: PE / PVC

Спецификация: 300 mm * 10mic * 0.083 кг * 0,1 кг

Дължина: 30M

G.W:0.183kg

N.W:0.083kg


Описание

Може да се използва в микровълнови печки и хладилници: тя не стопи или скъсване при екстремни температури. Опаковани замразени храни могат да бъдат размразени или претоплят незабавно в микровълнова фурна.

Лесен за използване и лесен за използване: печат всяка повърхност, включително плочи, стъклени или керамични съдове. Поради масово еластичността на филма е лесно да се простират и запечата всички хранителни контейнери.

Пресни воденето продукти за овлажняване: пакет има правилното газ и водна пара предаване честота, което може да забави дишане на плодове и зеленчуци за предотвратяване на дехидратация.

Поддържайте го свеж, запази вкуса на прясна храна и действа като втори слой на кожната бариера за удължаване срока на годност на прясна храна. Запази влагата вътре храна като същевременно се запази свеж вкус и цвят.

Подобрено представяне: проявява висока прозрачност и лъскав вид. Това помага да се подобри визуално представяне на храната, което прави храната изглежда свежо и осигурява най-добрите търсят продукти.

Рентабилни: Използване технология на производство и висококачествени суровини и материали от целия свят, това е тънък и траен филм, който е изключително рентабилен в сравнение с други водещи производители.

Един чифт:PE доставчик на обвивка за обвивка Следваща:Лого лента

Запитване