Конкурентни цени стреч фолио

Конкурентни цени стреч фолио

Палет опъвам филм Шенжен Chengxing опаковане & материал Лимитед е един от най-добрите производители на ръчно стреч фолио, добре дошли да внасят Евтини ръчен стреч фолио от нашата фабрика. Бърз подробности материал: LLDPE, 100 % необработени суровини тип: обвивам използване на филм: опаковки филм функция:...

Чат сега

Информация за продукта

Описание

Фолиото е един вид супер разтягане сила и пренавиване собственост на филма, и продуктът е компактно и втренчено вързоп в една единица. Фолиото може да направи разпръснати малки парчета стават едно цяло, така че продуктът е дори в лоша ситуация. Нови опаковъчни материали, които няма да бъдат повредени в околната среда.

4 основни характеристики на фолиото:

1 опъната филм има отлични самостоятелно облигационно свойства;

2. стреч фолио има добро гъвкавостта и еластичността;

3 опъната филм е висока силата на въздействието и пункция сила;

4 опъната филм има намаляващо памет функция.


Приложение

Фолиото се използва главно в логистика транспорт, обикновено се отразява в транспортирането на малки стоки като алкохол, консерви, фармацевтични опаковки и други продукти.

Стретч ленти за електронни части, изграждане на материали, каучук, нисък тухла, плочки, винт, тапет, кожени, фибростъкло, нетъкан плат, ролка хартия, тел, тел, маркуч, различни части, мебели, инструменти и опаковането на оборудване.


Предимства

Тя има висока гъвкавост, не е лесно да се счупят, има силен анти-взривяване сила, силно въздействие устойчивост, устойчивост на силни сълза и силна теглителна сила и може да замени box опаковки.

Процентът на свиване е голям, и статията може да бъдат плътно опаковани след свиване на топлина. Ако PE прав чанта (отваряне на двата края на чантата) е топлина термо, краищата на отвора може да вдигне статията и може да издържи на тегло 15 кг за лесно боравене.

Един чифт:PE стреч фолио Следваща:Устойчив на влага Stretch Film

Запитване