Мини стреч фолио

Мини стреч фолио

Mini LLDPE Stretch Film се произвежда с висококачествен LLDPE като основен материал и с добавянето на висококачествени лепила. То се нагрява, екструдира, отлива и след това се охлажда с охладени валяци. Има силна издръжливост и висока еластичност.

Чат сега

Информация за продукта

Представяне на продукта

Разтеглящият филм Mini LLDPE използва висококачествен LLDPE като субстрат и добавя висококачествен лепило. То се нагрява, екструдира, отлива и след това се охлажда с охлаждаща ролка. Има силна издръжливост и висока еластичност. Той има предимствата на издръжливост, висока еластичност, съпротивление на скъсване, висок вискозитет, тънка дебелина, студоустойчивост, устойчивост на топлина, устойчивост на налягане, прах, водоустойчивост, едностранно свързване и двустранно свързване. Той е широко използван в хартия, логистика, химически, пластмасови суровини, строителни материали, храни, стъкло и така нататък.


Предимство:

Опаковката със стреч фолио е един от основните методи за интегриране, пакетиране и палетизиране на стоки. Стреч фолиото е прост и ефективен начин за защита на палетното натоварване и спомага за избягване на замърсяване и влага, и е значителен и ефективен начин.


Тъй като опънат филм има висока якост и висока еластичност, той има отлична устойчивост на пробиване и съпротивление на разкъсване. Може да се избегнат повреди на артикули, дължащи се на пояса. Той има добри анти-хлабави, дъждоустойчиви, прахоустойчиви и противокражбени ефекти. Подходящ е за всеки. Формата на стоките може да запази стоките добре поставени, без да се бърка, което води до транспортни проблеми.


Общи продуктови спецификации:

Основен материал

LLDPE

дебелина

20mic

Специфично тегло

0.919gr / cm3

полимер

LLDPE

удължаване

300%

Ширина на филма

380mm

Дължина на ролката

300 м

Дължина на ядрото

76mm или 50mm

цвят

бял, черен can цвят може да бъде обичай

Опаковка и капацитет

Не със сигурност може да се договаря


Доставка и опаковане

Всички въпроси, свързани с доставката и опаковането, могат да бъдат договорени преди да бъде решено. Това също така ще ви осигури задоволително обслужване, защото ако ние едностранно решим, то не ви уважаваме, така че ако се интересувате, моля свържете се с нас възможно най-скоро. Свържете се с нас в навигационната лента, ако сте удобни, можете да дойдете лично.Един чифт:Машина за стреч фолио Следваща:Супер ясно лента

Запитване