Мини стреч филм

Мини стреч филм

Mini LLDPE Stretch Film е направен от висококачествен LLDPE като основен материал и добавка на висококачествени лепила. То се загрява, екструдира, отлива и след това се охлажда с охладени ролки. Той има силна якост и висока еластичност.

Чат сега

Информация за продукта

Мини стреч филм

Mini LLDPE Stretch Film е направен от висококачествен LLDPE като основен материал и добавка на висококачествени лепила. То се загрява, екструдира, отлива и след това се охлажда с охладени ролки. Той има силна якост и висока еластичност. Той има предимствата на силна якост, висока еластичност, устойчивост на разкъсване, висок вискозитет, тънка дебелина, студено съпротивление, топлоустойчивост, устойчивост на натиск, устойчивост на прах, водоустойчивост, едностранна адхезия и двустранна адхезия и др. в производството на хартия, логистика, химически, пластмасови суровини, строителни материали, храна, стъкло и други аспекти.


Предимство:

Уплътнителните опаковки са основният метод за унифициране, пакетиране и палетизиране на стоки. Стречният филм е лесен и ефективен начин за защита на натоварването на палети и предотвратява замърсяването и влагата.

Висока якост, висока еластичност, подходяща за всякакви форми на стоки.

Устойчивостта на счупване и устойчивостта на разкъсване са отлични, които могат да предотвратят повреда на предмети, причинени от обвързването и да имат добри анти-хлабави, устойчиви на дъжд, прахоустойчиви и антифункционални ефекти.

Един чифт:Машина за стреч фолио Следваща:Супер ясно лента

Запитване