Простри филм палета обвивам високо качество

Простри филм палета обвивам високо качество

PE се простират филм Шенжен Chengxing опаковане & материал Лимитед е един от най-добрите производители на ръчно стреч фолио, добре дошли да внасят Евтини ръчен стреч фолио от нашата фабрика. Бърз подробности материал: LLDPE, 100 % необработени суровини тип: обвивам използване на филм: опаковки филм функция: влага...

Чат сега

Информация за продукта

Предимства:

1 палета има конвейер че автоматично емисии в позиционирането, дърпа филма, тайна филма, разфасовки филма, изглажда и е напълно безпилотни.

2. Използвайте рамото на спирала за плътно увиване на продукта върху палетата и палета не трябва да се редуват да гарантира продукта е завършена.

3. с автоматично покритие машина началото пакет могат да бъдат попълнени автоматично.

4. Инсталирайте пълно ограда за осигуряване безопасно използване.

5 автоматична машина за навиване има най-ниска цена и висока ефективност.

6 продукти, пакетирани от автоматична машина за ликвидация може да намали износване на повърхността на продукта, подобряване на свойството запечатване и улесняване на съхранение и транспорт на продукта.

7. опакования продукт не само е красив външен вид, но също така има добри функции на влага, прах, ръжда, против стареене и случайна повреда.


Приложение

Напълно автоматична машина за навиване е широко използван в външната опаковка на висок етаж, плоча, алуминиева сплав, дървени ленти, пластмаса стоманен профил, метални тръби, Бар, C-образни стомана, таван табела и други бар-форма, тръбна и ивица продукти.


Функции

Тънки, икономически ефективни, прозрачни, двустранен лепило, нетоксични, безвкусен, Сейф,

Добра якост на опън, силна прибиране сила, висока прозрачност, устойчивост на добър пробиване, добро self-adhesiveness, ниска консумация и лесен за използване.

Един чифт:Китайски стреч филм Следваща:ПРОДАЖБА ЗА ПРОДАЖБА С ЧЕРНО СТРЕЙЧЕ

Запитване