Устойчив на влага Stretch Film

Устойчив на влага Stretch Film

Pallet Stretch Film Шенжен Chengxing опаковане и материали Ко ООД е един от най-добрите ръчни производители stretch филм, добре дошли да внасят евтини ръчно stretch филм от нашата фабрика. Кратка информация Материал: LLDPE, 100% девствена суровина Тип: Wrap Използване на филма: Опаковка Film Feature: ...

Чат сега

Информация за продукта

Материал: LLDPE, 100% необработен суров материал

Тип: Опаковайте филма

Употреба: опаковъчен филм

Характеристика: Влагоустойчивост, устойчива на влага

Твърдост: мек

Тип обработка: леене

Прозрачност: Прозрачна

Място на произход: Китай (континента)

Марка: OEM

Номер на модела: B2

Марка: OEM

Приложима област: Логистика; lndustry, Машини

Core: сърцевина от хартия

Размер на ядрото: 2 инча или 3 инча

Код по ХС: 3920109090

Сертификат: ISO SGS BV CTI

Цвят: прозрачен

Наименование на продукта: Китай фабрика производител LLDPE опаковъчен филм


описание

Филмът, обвит с навиване (известен също като фолио за обвивка), е направен от внос от линеен полиетилен с ниска плътност (LLDPE). Продуктът е разделен на две серии: фолио за ръчно навиване и филмово фолио. Той има предимствата на добри якостни свойства, силна сила на прибиране, висока прозрачност и добра устойчивост на пробиване. Независимо дали се използва за колективно опаковане на продукти или пакетиране на стоки, може да се постигне влага, прах, труд, ефективност и намаляване на разходите. Филмът се използва широко в опаковки за насипни палети.

Уплътнителните опаковки са основният метод за унифициране, пакетиране и палетизиране на стоки. Никакъв друг пакет не предлага същите предимства при същите разходи. Стречният филм е лесен и ефективен начин за защита на натоварването на палети и предотвратява замърсяването и влагата.

Един чифт:Конкурентни цени стреч фолио Следваща:Стреч фолио на палети

Запитване