Тиксо високо Performent високо Transperent силна лепкава

Тиксо високо Performent високо Transperent силна лепкава

Шенжен Chengxing опаковане & материал Ко, ООД е един от най-добрите цвят лента производителите, добре дошли да внасят евтини цвят лента от нашата фабрика. Кратки данни материал: Боп употреба: опаковка уплътнителна лепкав страна: едностранен лепило: Акрилни Лепила тип: налягане чувствителни функция: водоустойчив...

Чат сега

Информация за продукта


     


Лентата е изработена от каучук, смоли и химични съединения. Той обикновено се използва за свързване, предаване, запечатване и определяне. Той е незаменим спомагателен материал за ежедневието и промишленото производство. Самозалепваща се отнася до едната страна на лента или двустранна самозалепваща лента, която е един вид на лента.

Разликата между самозалепващата се лента и лента може да се сравнява приблизително на разликата между два знака. Тиксо е лепкава лента.

Обаче с развитието на индустрията, на пресечната точка между индустрии е по-силен, и пазара също произтича видове самозалепващи ленти на други субстрати. За пример самозалепваща лента, Крафт хартиена лента или други подобни използва хартия, влакно или други подобни като субстрат.

Лепило с единични и двойни едностранно, лепкава, високо, средно и нисък вискозитет, висока и ниска температура, мокра вода безплатна вода, нож свободен, цвят, печат, писане, запечатване, екраниране, висока температура съпротива, т.н., използването на всеки тиксо And изпълнението също е кръст-взаимно допълващи се, като висока температура двустранен лента, висок вискозитет едностранен уплътнителна лента.  

Въпрос: кой е по-добре в опаковка за домашни любимци и pp опаковки?

 

Отговор: и двете ленти са с добро качество, просто защото материалите са различни. 

     Q: как можете да различите дали ремъка, аз използвам е pp или галеник?

 

Re: най-лесният начин е да погледнете на повърхността на ремъка. Гладка е галеник ремъка, а грапава повърхност е pp ремъка. 

  Q: имате ли производствена снажен машина?

 

A: да, ние също имаме мускулест машини, полуавтоматични, напълно автоматичен, ръчен. Q: колко време отнема да доставят на ремъка?

 

A: общи доставка времето е в рамките на 30 дни. Ако това е по-спешно, можете да го обсъдите с нас.


На първо място ние трябва да се отбележи, че видът и спецификацията на лентата трябва да бъде разумно избрани според нуждите на използване и специфични условия; и ленти от различни сортове, различни спецификации, силните и слоеве не трябва да се използват заедно, и лентата трябва да се съберат. Поставете го, не го сгънете, и тя трябва да се обърна веднъж на всяко тримесечие, когато тя се съхранява прекалено дълго. След това лентата трябва да бъдат поставени в склада, за да се избегне слънце и дъжд; забранено е да се свържете с органичен разтворител на киселина и алкални масло да го чисти и сухи.

 


Един чифт:Bopp лента персонализиран лого печат трансперентно опаковане Следваща:Палета Stretch филм фабрика Цена Lldpe Кастинг Опаковка филм Прозрачен Палет Стреч филм

Запитване