Боп тиксо вода акрилни популярни китайски

Боп тиксо вода акрилни популярни китайски

Шенжен Chengxing опаковане & материал Ко, ООД е един от най-добрите цвят лента производителите, добре дошли да внасят евтини цвят лента от нашата фабрика. Кратки данни материал: Боп употреба: опаковка уплътнителна лепкав страна: едностранен лепило: Акрилни Лепила тип: налягане чувствителни функция: водоустойчив...

Чат сега

Информация за продукта
За тип и спецификация на лентата ние трябва да го изберете според нуждите и специфичните условия. Когато използвате лентата, не правят лентата меандър или пълзене. Запази валяк, вертикално валяк е гъвкава и напрежението е умерено. Лентата трябва да се съхраняват в склада, за да се избегне слънце и дъжд. Забранено е да се свържете с органичен разтворител на киселина и алкални масло да го чисти и сухи. Освен това лентата трябва да бъде поставен в рол, не сгънати и трябва да се обърна веднъж на всяко тримесечие, когато времето на съхраняване е твърде дълъг. 


Q: как разграничаваме предвиждайте ПЕ и ПВЦ?

 

Re: най-простият едно могат да бъдат разграничени според цвета. Прозрачен du на ФДУ е относително бедни, прозрачността на PVC е по-добре; теглителна сила на ФДУ е по-малка от тази на PVC.   

 

Въпрос: Имам нужда от пластмасова обвивка, без миризма. Какво трябва да направя?

 

A: миризма на придържам филм е свързано с неговото узряване време. Ако не е без мирис, то трябва да се съхраняват в склада за 2-3 седмици. 

    

 


Q: как е предвиждайте обикновено опаковани?

 

О: това могат да бъдат опаковани в кутия, цвят, и логото и модел могат да бъдат отпечатани в полето цвят. Sawtooth и чехъл също могат да бъдат инсталирани за лекота на използване.

 
Лента закупуване съображения

Като се има предвид microporosity на лепилото да се спазват защото самозалепващ ефект на самозалепващата се лента е влагата на лепило върху повърхността на самозалепващата се лента, и тя бързо се изсушава след като проникнали в лепилото след лепилото на Самозалепващи ленти, така че самозалепващата се лента става част от лепилото. Следователно microporosity на повърхността на желания лепилото е много важно за избора на лентата. От друга страна е необходимо да се разгледа на лепилото върху повърхността на лентата. Обикновено тя трябва да бъде завършен в свитък след са напълно сухи. Ако самозалепващата се лента е твърде влажна, лента, самата ще се придържа плътно заедно, е трудно да се отвори, когато се използва и някои не може дори да бъде в състояние да използват.


Един чифт:Вода акрилни лента силно лепкава високо Performent Китай популярни Следваща:Bopp лента персонализиран лого печат трансперентно опаковане

Запитване