BOPP лента самозалепваща фабрика Цена Heatmel

BOPP лента самозалепваща фабрика Цена Heatmel

Шенжен Chengxing Опаковка & Материал Ко ООД е една от най-добрите производители на лента цвят, добре дошли да внасят евтини лента цвят от нашата фабрика. Кратка информация Материал: BOPP Използване: Картон запечатване Адхезивен страна: едностранно лепило: Акрилен тип лепило: чувствителен на налягане Характеристика: Водоустойчив ...

Чат сега

Информация за продукта


В: Как да опакова ъглите на хартията при транспортиране?

О: Можете да изберете да опаковате в картонени кутии, да ги инсталирате директно с палети и да ги инсталирате директно.В: Може ли ъгълът на хартията да изпраща мостри?

О: Да, можем да изпращаме мостри, но ще трябва да платите таксата за извадка и разходите за доставка. Таксата за извадка ще бъде възстановена след транзакцията.

 Въпрос: Как се поддържат плащанията за ключа за хартия?

A: 30% T / T депозит, 70% баланс преди доставка.


 Измерването на дебелината на лентата на BOPP лентата е една от основните елементи на инспекцията за производството на филми. Някои други показатели за ефективността на филма са свързани с дебелината. Очевидно е, че ако дебелината на една партида еднослоен филм не е еднаква, тя не само ще повлияе на якостта на опън и бариерните свойства на филма, но също така ще повлияе на последващата обработка на филма. При композитните филми, уеднаквяването на дебелината е по-важно, само общата дебелина е еднаква, а дебелината на всеки слой смола може да бъде еднаква. Следователно, дали дебелината на фолиото е еднаква, дали е в съответствие с предварително зададената стойност и дали отклонението на дебелината е в рамките на определен диапазон, това са предпоставки за това дали филмът може да има определени характерни индекси.

Измерването на дебелината на филма е разделено на онлайн тест и не-онлайн тест. Най-ранното измерване на дебелината на филма е технологията за измерване на дебелината на линията. По-късно, с непрекъснатото развитие на технологията на лъчите, постепенно се развива онлайн оборудване за измерване на дебелината, инсталирано с линията за производство на филми. През 60-те години на миналия век широко се използва онлайн технологията за измерване на дебелината и сега тя е по-способна да открие дебелината на определено покритие от филм. Технологията за измерване на дебелината на място и технологията за измерване на дебелината, която не е онлайн, са напълно различни в принципа на теста. Он-лайн технологията за измерване на дебелината обикновено възприема метод за безконтактно измерване, като например технология за лъчи, а технологията за измерване на дебелината, която не е онлайн, обикновено възприема метод за механично измерване или се основава на технология с вихрови токове или електромагнитна индукция. Принципният метод за измерване също използва технология за измерване на дебелината и ултразвукова технология за измерване на дебелината.


Един чифт:Опаковъчно фолио за палети Jumbo Roll Hand Използвайте PE китайски Следваща:Вода акрилни лента силно лепкава високо Performent Китай популярни

Запитване