Опаковане лента фабрика директна продажба Евтини потребителски Bopp опаковъчна лента с печат лого

Опаковане лента фабрика директна продажба Евтини потребителски Bopp опаковъчна лента с печат лого

Шенжен Chengxing Опаковка & Материал Ко ООД е една от най-добрите производители на лента цвят, добре дошли да внасят евтини лента цвят от нашата фабрика. Кратка информация Материал: BOPP Използване: Картон запечатване Адхезивен страна: едностранно лепило: Акрилен тип лепило: чувствителен на налягане Характеристика: Водоустойчив ...

Чат сега

Информация за продукта

Семейна магнитна лента:

1, може да се използва за придържане на косата, обикновено при почистване у дома, можем да намерим много косми на земята и обикновено не се почиства напълно, защото тези коси могат да се почистват с лента, лесно Това е бързо и ефективно при премахването коса.

2, лентата също може да се използва като въже, може да се слее някои неща, по-удобно и няма да причини нараняване на ръцете ни.

3, лентата също има функция на гумата, можете да променяте печата, а когато ръчно направени някои занаяти, обикновено може да се използва за подпомагане на връзката.

В: Мога ли да персонализирам продукта си?

О: Можем да направим продукта според вашите изисквания. В: Как да се транспортира и опакова?

О: Можете да направите 9 ролки кутия, 6 ролки кутия, 4 ролки кутия, 2 ролки кутия, 1 ролка и кутия, трябва да видите спецификациите, за да определите. Въпреки това, лентата за разтегляне на машината е една ролка и един калъф.

  В: Какво представлява МО?

О: МиК е минималното количество, което трябва да закупите, и можете да го направите от МО.

  


Измерването на дебелината на лентата на BOPP лентата е една от основните елементи на инспекцията за производството на филми. Някои други показатели за ефективността на филма са свързани с дебелината. Очевидно е, че ако дебелината на една партида еднослоен филм не е еднаква, тя не само ще повлияе на якостта на опън и бариерните свойства на филма, но също така ще повлияе на последващата обработка на филма. При композитните филми, уеднаквяването на дебелината е по-важно, само общата дебелина е еднаква, а дебелината на всеки слой смола може да бъде еднаква. Следователно, дали дебелината на фолиото е еднаква, дали е в съответствие с предварително зададената стойност и дали отклонението на дебелината е в рамките на определен диапазон, това са предпоставки за това дали филмът може да има определени характерни индекси.

Измерването на дебелината на филма е разделено на онлайн тест и не-онлайн тест. Най-ранното измерване на дебелината на филма е технологията за измерване на дебелината на линията. По-късно, с непрекъснатото развитие на технологията на лъчите, постепенно се развива онлайн оборудване за измерване на дебелината, инсталирано с линията за производство на филми. През 60-те години на миналия век широко се използва онлайн технологията за измерване на дебелината и сега тя е по-способна да открие дебелината на определено покритие от филм. Технологията за измерване на дебелината на място и технологията за измерване на дебелината, която не е онлайн, са напълно различни в принципа на теста. Он-лайн технологията за измерване на дебелината обикновено възприема метод за безконтактно измерване, като например технология за лъчи, а технологията за измерване на дебелината, която не е онлайн, обикновено възприема метод за механично измерване или се основава на технология с вихрови токове или електромагнитна индукция. Принципният метод за измерване също използва технология за измерване на дебелината и ултразвукова технология за измерване на дебелината.


Един чифт:Bopp Tape износ за света Clear Carton Опаковка Bopp лента Следваща:Хартия Ъгъл протектор Полу-опаковани рециклируеми кафяв Китай

Запитване