Вода акрилни лента силно лепкава високо Performent Китай популярни

Вода акрилни лента силно лепкава високо Performent Китай популярни

Шенжен Chengxing опаковане & материал Ко, ООД е един от най-добрите цвят лента производителите, добре дошли да внасят евтини цвят лента от нашата фабрика. Кратки данни материал: Боп употреба: опаковка уплътнителна лепкав страна: едностранен лепило: Акрилни Лепила тип: налягане чувствителни функция: водоустойчив...

Чат сега

Информация за продукта  

Q: Какви са на хартия ъгли, които може да се раздели на фигури?

 

О: това може да бъде разделена-образни полу-увити хартия ъгли, L-образна ол инклузив хартия ъгли, слива ключалката ъглите на хартия, амбалажна хартия ъглите и вие образна хартия ъгли. Конкретно можете да свържете с нас да ви даде картина препратка.

 


 Q: какъв цвят е на ъгъла на хартия?

 

A: хартия ъгли включват главно кафява хартия ъгли и Бялата книга ъгли.

 


      

 

Q: може да бъде отпечатан на хартия ъгъл?

 

A: да, хартия ъгли могат да бъдат отпечатани. Трябва да ни изпратите логото да бъде отпечатана.

 

Обща форма метод за лента фуги

Първият е метода на механична връзка, което е проста операция, бързо в скорост, подвижна, но ниско съдържание. Това е последвано от студено свързване метод, който се характеризира с не изтичане, шум и вибрации и не изисква скъпо оборудване, но има недостатък на ниски съвместни сила и слаба надеждност. Отново горещо лепило съвместни е идеален лента съвместни метод. Ако Съвместният качеството е високо, съвместен живот може да се сравнява с живота на самата лента.


Един чифт:BOPP лента самозалепваща фабрика Цена Heatmel Следваща:Боп тиксо вода акрилни популярни китайски

Запитване